Cégünk 1996-ban alakult, amikor alapító tagjai közel 20 éves célgéptervezési
és gyártási tapasztalatukkal önálló vállalkozást hoztak létre 100% önerővel.
Fő tevékenységi körünk a célgépgyártás és egyéb egyedi igények kielégítése
elsősorban a szereléstechnika területén.

Partnereink között van a GE Hungary, a Philips, Kerox Kft, FLAP Competence Center Kft., Tampomix kft, PTC Bausch Kft., Huonker Hungária Kft., a Flextronics, a Nordson. Kapcsolatban állunk még autóipari beszállító céggel (Interplus Kft.) és háztartási gép gyártóval (Braun) is. Tevékenységünk magába foglalja a komplex gyártási folyamatot a tervezéstől a legyártáson át a beüzemelésig és a garanciális javításig.
Fejlesztő csapatunk a gyártással szorosan együttműködve hozza létre a gépet, a modósítások és a felmerülő újabb igények így rugalmasan megvalósíthatóak. Budapesti telephelyünkön rendelkezésünkre állnak a megfelelő megmunkáló eszközök, de különleges megmunkálási igények esetén széles beszállítói partnerkörrel rendelkezünk, így kapacitásunk jelentősen növelhető.

Gépeink kialakításánál arra törekszünk, hogy minél több előre gyártott elemet építsünk be, így nemcsak gyorsabb, de bármikor tovább bővíthető, cserélhető szerkezetek jönnek létre. Gépeink minden esetben megfelelnek a magyar és európai szabványoknak mind balesetbiztonsági, mind üzemeltetési tekintetben. Gyártási szervezetünk könnyedén illeszthető a vevő minőségbiztosítási rendszeréhez, legyen akár ISO, akár QS rendszer. A összeszerelő automatákon kívűl nagy tapasztalattal rendelkezünk a szerelő sablonok, szalag rendszerű gyártósorok, ellenörzőeszközök, tamponnyomógépek, gyártósori kiegészítők, rezgőadagolók területén is.

Kérjük, további információkért tekintse meg a következő oldalon lévő referencia listánkat. Reméljük, meggyőztük Önt arról, hogy a jővőben induló fejlesztéseikben partnerként számíthat ránk és várjuk válaszukat, hogy személyesen is bemutatkozhassunk Önöknek.